Paranormal, în locuința unei rusoaice curge sânge pe pereți - VIDEO

© AFP 2024 / Miguel SchincariolA member of the NGO Rio de Paz poses during an exhibit demonstration against violence against women, displaying some 420 panties and portraits of bloodstained women, in Paulista Avenue in Sao Paulo, Brazil on June 10, 2016.
A member of the NGO Rio de Paz poses during an exhibit demonstration against violence against women, displaying some 420 panties and portraits of bloodstained women, in Paulista Avenue in Sao Paulo, Brazil on June 10, 2016. - Sputnik Moldova
Abonare
Un fenomen ieșit din comun s-a petrecut într-un oraș din Rusia, unde în apartamentului unei femei a început să curgă un lichid roșu din pereții casei

CHIȘINĂU, 12 mart — Sputnik. În casa unei femei din orașul Voronej din Rusia, din prizele de curent electric a început să curgă un lichid de culoare roșie, asemănător cu sângele. Stăpâna apartamentului a declarat că, în urma vizetei făcute de responsabilii de la întreprinderea municipală care se ocupă de deservirea blocului, aceștia nu au fost în stare să explice care este cauza, a relatat postul TV Rossia 24.

Instalatorul și electricianul au verificat apartamentele care se află în vecinătate însă nu au putut să dea o explicație a acestui fenomen ieșit din comun.

Femeia s-a adresat autorităților locale responsabile de situațiile excepționale și poliției, dar și aici organele abilitate nu au fost în stare să dea un răspuns univoc. Pentru orice eventualitate a fost luate probe pentru expertiză a aerului și lichidului care curge, însă din rezultatele obținute nu a fost depistat nimic ieșit din comun, doar că acest lichid emană un miros insuportabil.

În definitiv stăpâna apartamentului i-a chemat pe angajații Inspectoratului Ecologic de Stat din Rusia care urmează să identifice cauza acestui fenomen nemaiîntâlnit.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0