Preot ortodox despre ultima treaptă a păcatului - sinuciderea

© Facebook / Parintele CalistratPărintele Calistrat
Părintele Calistrat - Sputnik Moldova
Abonare
Refuzul omului de a se îndrepta, de a ieși din păcat duce la ultima treaptă a păcatului - deznădejdea şi sinuciderea!, afirmă părintele Calistrat Chifa.

CHIȘINĂU, 12 mart — Sputnik. Părintele Calistrat Chifa de la Mănăstirea Vlădiceni a postat un nou filmuleț pe pagina sa de facebook în сare arată unde poate ajunge omul ajuns robul și sluga păcatului și care nu vrea să se oprească.

Părintele Calistrat Chifa de la Mănăstirea Vlădiceni, Iași - Sputnik Moldova
Cum să-ți găsești femeia potrivită? Vezi ce spune un preot ortodox – VIDEO

"El face parte din categoria omului trezit în sine, care spune: "Am vândut sânge nevinovat!" (aşa a spus Iuda, când şi-a conştientizat păcatul vinderii lui Iisus). Conștientizarea păcatului, dar nu şi îndreptarea! Îndreptarea o găsim la Petru, care deşi a greşit, l-a vândut pe Iisus, vine şi se căieşte, şi plânge amar… Aşa cum există "o mistică a rugăciunii", există şi o mistică a răului. Când ne demonizăm, respingem sub orice aspect poruncile lui Dumnezeu, şi diavolii după cădere n-au mai fost îngeri de lumină, şi au rămas cu sintagma veche: "Niciodată nu vom sluji Ţie". Aşa sunt şi oamenii care neagă puterea şi existenţa lui Dumnezeu, şi lucrarea lui Dumnezeu în lume", a afirmat părintele Calistrat în una dintre recentele sale predici.

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni (Iași, România) e cunoscut printre enoriași pentru francheţea şi simţul umorului cu care propovăduieşte. În plus, preotul nu ratează nicio ocazie de a fi prezent în comunitate, iar videoclipurile de pe internet au mare succes în rândurile creștinilor.

 

Fluxul de știri
0