Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Aplicații militare în stânga Nistrului

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaУчения по противодействию терроризму
Учения по противодействию терроризму - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Districtul Militar de Vest al Federației Ruse a anunțat că în regiunea transnistreană au avut loc trageri la țintă în condiții similare celor de luptă

CHIȘINĂU, 10 mart — Sputnik. În jur de 400 de militari ruși și peste 40 de unități de tehnică militară au participat la trageri de antrenament în nerecunoscuta Transnistrie, anunță într-un comunicat de presă Districtul Militar de Vest al Federației Ruse, anunță RIA Novosti.

Exerciții în cadrul aplicațiilor internaționale „Scutul de Foc 2016”. - Sputnik Moldova
Bulboaca: aplicații cu participarea militarilor din RM, România și SUA

"În jur de 400 de militari și peste 40 de unități de tehnică militară au participat la trageri de antrenament planificate în cadrul subunităților Grupului Operativ de Trupe Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova", informează militarii ruși în comunicatul de presă. Totodată ei precizează că aceste trageri sunt de test și constituie ultima etapă a exercițiilor de pregătire militară a respectivelor subunități.

Totodată, militarii ruși mai menționează în comunicatul lor de presă că tragerile au avut loc atât pe timp de zi, cât și de noapte. Ele au fost efectuate asupra țintelor aflate la distanță și asupra țintelor în mișcare, care imitau oameni și tehnică militară inamică. Exerciții au avut loc în condiții similare celor reale de luptă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0