Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un moldovean care suferă de amnezie a fost găsit într-o suburbie a Moscovei

© Sputnik / Valeriy MelnikovМужчина у проруби в Большом Садовом пруду на территории парка Сельскохозяйственной академии имени К. А. Тимирязева в Москве
Мужчина у проруби в Большом Садовом пруду на территории парка Сельскохозяйственной академии имени К. А. Тимирязева в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
În regiunea Moscovei a fost găsit un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Moldova, care și-a pierdut memoria - sunt căutate rudele acestuia.

CHIȘINĂU, 10 mart — Sputnik. În localitatea Podolsk din apropierea orașului Moscova a fost găsit un bărbat care suferă de amnezie. Acesta se numește Mihail Cibotari, are 52 de ani și este cetățean al Republicii Moldova, comunică mass-media din Rusia.

Bărbatul a fost depistat pe data de 24 ianuarie, la gară. Omul suferă de pierderi de memorie.

La momentul echipa de căutare „Liza Alert" este în căutarea rudelor, cunoscuților — tuturor celor care îl cunosc pe Mihail.

Potrivit informațiilor disponibile, Cibotari s-a născut la 17 noiembrie 1964. Are înălțimea de 168 cm, ochi căprui, părul cărunt.

„Cei care dispun de informații despre acest bărbat care suferă de pierderi de memorie sunt rugați să telefoneze la numărul gratuit 8 (800) 700-54-52 sau  02, 102", a anunțat coordonatorul echipei.

© Photo : podolskriamo.ruAnunț despre cetățeanul moldovean găsit în apropiere de Moscova
Anunț despre cetățeanul moldovean găsit în apropiere de Moscova - Sputnik Moldova
Anunț despre cetățeanul moldovean găsit în apropiere de Moscova
Fluxul de știri
0