Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un elicopter s-a prăbușit în apropiere de Istanbul - VIDEO

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaIncendiu, pompieri
Incendiu, pompieri - Sputnik Moldova
Abonare
Cel puțin patru cetățeni ruși se aflau la bordul elicopterului care s-a prăbușit vineri într-o suburbie a Istanbulului, potrivit postului TV turcesc NTV

CHIȘINĂU, 10 mar – Sputnik. Un elicopter de luptă împotriva incendiilor s-a prăbușit vineri în apropiere de Istanbul, relatează Sputnik International.

Ceaţa densă din zonă şi vizibilitatea redusă sunt principalele cauze ale prăbuşirii elicopterului. Cinci persoane au murit.

"Există informații preliminare că cinci cadavre au fost găsite. Elicopterul a căzut direct pe drum, nu au existat mașini pe drum. Ceața este puternică, absolut nimic nu este vizibil", a declarat primarul Hasan Akgun într-o emisiune la NTV.

Rapoartele locale au susținut că o posibilă cauză a accidetnului ar fi fost ciocnirea elicopterului cu un turn de transmisie, din cauza vizibilităţii reduse.

#sondakika #beylikdüzü nde helikopter kuleye çarparak düştü, #haber #büyükçekmece pic.twitter.com/STgn6Vqznx

​​

Fluxul de știri
0