Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De câte ori a fost mireasă Anişoara Loghin

© Facebook / Artiom StavilaFotografie de la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin iar în cadru apare și Lucian Chirtoacă
Fotografie de la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin iar în cadru apare și Lucian Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista Anişoara Loghin a îmbrăcat de mai multe ori rochia de mireasă până la nunta cu primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă

CHIŞINĂU, 9 mart — Sputnik. "Caldă și visătoare, tandră și cuceritoare", aşa a fost caracterizată jurnalista Anişoara Loghin atunci când a acceptat să participe acum câţiva ani la o şedinţă foto în rochie de mireasă.

"Anişoara Loghin — o mireasa Cosânzeană! Caldă și visătoare, tandră și cuceritoare — așa am redescoperit-o pe Anișoara Loghin, prezentatoarea ProTV, care a acceptat provocarea de a testa rolul miresei Ileana Cosânzeana. Ținute vaporoase și frumoase, stări de spirit pe potrivă și peisaje de poveste, toate acestea într-o ședință foto pe care vă invităm să o savurați în continuare. Retrospectivă, 2013, nr.2!", se menţionează în postarea de acum câteva zile publicată pe pagina oficială a unei reviste din Moldova.

Totodată, directorul revistei Nunta by Aura, Aurelia Gandea, a scris referitor la această sesiune foto pe Facebook că la acel moment Anişoara nici nu se gândea la nuntă.

© Facebook / Aurelia GandeaPostare Aurelia Gandea, captura ecran
Postare Aurelia Gandea, captura ecran - Sputnik Moldova
Postare Aurelia Gandea, captura ecran

Dacă există sau nu vreo diferenţă între anul 2013, când datează această sesiune foto, şi anul 2016, când jurnalista a jucat nunta, vă lăsăm să judecați singuri.

Jurnalista Anişoara Loghin mai are o poză pe profilul său de pe Facebook, tot în rochie de mireasă, care datează din anul 2010.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0