Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

După nuntă, soțul a obligat-o pe o moldoveancă să se prostitueze

© AP Photo / Franka BrunsProstitution
Prostitution - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Prostituție în familie, soțul pe post de proxenet, iar soția – prostituată, cine a întrerupt ”afacerea” și unde s-a întâmplat totul

CHIȘINĂU, 9 mart – Sputnik. O moldoveancă, stabilită în Italia, a fost forțată să se prostitueze chiar de propriul soț. În fiecare seară, femeia era dusă de soț la o stație PECO din Agrate Brianza, un oraș din nordul Italiei, și lăsată să se prostitueze.

Soțul, un italian de 57 de ani, își urmărea soția de 39 de ani cu un binoclu. Imediat după acordarea ”serviciului”, bărbatul se apropia și lua banii încasați de femeie. 

Scena a fost urmărită timp de câteva zile de carabinierii din oraș. În urma unei percheziții în mașina bărbatului, polițiștii au găsit un binoclu, un telefon cu electroșoc, o imitație de armă și 230 de euro care tocmai fuseseră luați de la soția-prostituată. Acasă la bărbat carabinierii au găsit 5 grame de hașiș.

Oamenii legii l-au reținut pe italian. Acesta se află acum în închisoarea din Monza și riscă ani grei de pușcărie pentru proxenetism și trafic de droguri.

Presa din Italia nu scrie nimic despre acțiunile de mai departe ale poliției în privința femeii din Republica Moldova.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0