Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(FOTO) De 8 martie, familia Xeniei Deli are un nou membru

© Photo: Insatgram / Xenia DeliXenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Modelul Xenia Deli, care este originară din Moldova, a anunţat pe pagina sa de Instagram, unde este urmărită peste 660 de mii de internauți, că familia sa s-a mărit cu un membru

CHIŞINĂU, 9 mart — Sputnik. Cunoscutul model Xenia Deli, originară din Republica Moldova, care a devenit cunoscută şi urmărită de publicul de pe internet, în special, după mariajul ei de anul trecut cu un milionar egiptean, a primit în dar de 8 martie un patruped, care, după cum scrie vedeta pe pagina sa de Instagram, a și devenit un un nou membru al familiei.

Noul membru al familiei noastre! Adoarme", a scris Xenia pe reţelele de socializare şi a postat o poză cu un câine drăguţ întins lângă picioarele sale.

 

Our new family member!!😍falls asleep 🐶 #jackrussell

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe 8 Mar 2017 la 05:46 PST

 

În comentariile la postare, cei mai mulți dintre internauții care au reacţionat au felicitat-o pe vedetă. Ei consideră că patrupedul este unul drăguţ.

Unii chiar au întrebat: "dar unde-i Afonea?", referindu-se la animalul de companie pe care deja îl are Xenia Deli. Internauții au făcut tot felul de comentarii, unii considerând că noului membru al familiei "îi va fi bine alături de Afonika" şi cel din urmă "va avea cu cine să se joace".

 

It's a rufff life,but he does it in style😄🐶😍

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe 12 Feb 2017 la 01:36 PST

 

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0