Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un șofer din Moldova a suferit un infarct imediat ce a fost amendat în trafic

© Sputnik / Miroslav Rotariсмурд
смурд - Sputnik Moldova
Abonare
Un șofer din Moldova a suferit un infarct când a auzit ce amendă trebuie să plătească Poliției din România

CHIȘINĂU, 7 mar – Sputnik. Un bărbat de 60 de ani din Republica Moldova, șofer de curse lungi, a suferit un infarct atunci când a fost oprit în România de un inspector de patrulare și amendat cu două mii de lei românești, echivalentul a aproape 10 mii de lei moldovenești.

Bărbatul a suferit un infarct imediat ce inspectorul Constantin Sebezeanu l-a anunțat că are de plătit o amendă de două mii de RON în 48 de ore si că TIR-ul său va fi sechestrat până va fi achitată amenda. 

Bărbatul a fost amendat pentru că nu a respectat orele de odihnă în drum. Când i-a cerut cardul din tahograf, inspectorul a constatat că șoferul avea două ore în plus de mers la volan, față de cât prevăd normele legale în vigoare.

Șoferul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal din Bârlad, unde a fost stabilizat și este ținut sub observație. Dacă nu va reuși să achite amenda în termen de 48 de ore, atunci suma se va dubla. 

Inspectorul care i-a înmânat amenda, Constantin Sebezeanu, este cunoscut ca cel mai dur inspector din autoritate și care aplică sancțiunile la litera legii.

Se pare, după cuantumul amenzii, că acesta a circulat peste două ore în plus față de programul de opt ore cât are voie să meargă un șofer de tir pe drumurile publice din România.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0