Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce planuri are Andreea Marin după divorţ. Începutul este chiar azi

© Facebook / Andreea MarinAndreea Marin
Andreea Marin - Sputnik Moldova
Abonare
Cunoscuta prezentatoare TV Andreea Marin este într-o formă de zile mari şi nu pare afectată deloc de divorţul prin care a trecut de curând

CHIŞINĂU, 6 mart — Sputnik. Acum, când căsătoria cu medicul turc Tuncay Ozturk tine deja de domeniul trecutului, toate gândurile fostei zâne a surprizelor sunt aţintite în viitor, unde o aşteaptă un nou proiect.

Postând pe pagina sa de facebook o poză în care apare la o plimbare cu bicicleta, vedeta a comentat: „Mă pregătesc să plec spre ringul "Uite cine dansează".

Andreea Marin - Sputnik Moldova
Andreea Marin - sexi și liberă

Mai multe detalii despre proiectul în care este implicată „zâna" oferă unica.ro.

Astfel, Andreea Marin va fi în juriul emisiunii „Uite cine dansează!", un show al care începe luni, 6 martie, la Pro TV.

„Ea va ocupa masa juraților alături de Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu și mărturisește că a fost onorată să primească o asemenea misiune", dezvăluie publicaţia.

Andreea a declarat pentru unica.ro că legătura ei cu dansul a început în copilărie, așa că știe ce înseamnă „pasiunea și efortul în această poveste".

Andreea Marin este foarte preocupată de felul în care arată şi este adepta unui mod sănătos de viaţă. Şi îi îndeamnă şi pe alţii să facă acelaşi lucru:

„Alergare, sală şi bicicletă în aer liber. Fă loc mişcării în viaţa ta, e sănătate curată!"

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0