Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Şi totuşi e primăvară. O şoferiţă în fustă mini repară troleibuzul "la înălţime"

© AP Photo / Daniel Ochoa de OlzaGirls watch as penitents dressed as Roman empire's soldiers walk around the village during the "Nuestro Padre Jesus Preso" Holy Week procession in Puente Genil, Spain, Thursday, April 2, 2015
Girls watch as penitents dressed as Roman empire's soldiers walk around the village during the Nuestro Padre Jesus Preso Holy Week procession in Puente Genil, Spain, Thursday, April 2, 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Utilizatorii de facebook a distribuit astăzi de zor o fotografie care face dovada clară că femeile vor să fie frumoase şi atrăgătoare în orice împrejurări.

CHIŞINĂU, 5 mart — Sputnik. Incontestabil, vedeta zilei în această duminică a fost şoferiţa unui troleibuz din Capitală care a fost surprinsă în timp ce repara mijlocul de transport.

Şoferiţa sexi nu s-a pierdut cu firea atunci când i s-a defectat troleibuzul. Chiar dacă era îmbrăcată într-o fustă extrem de scurtă, aceasta a urcat pe scara din spate a mijlocului de transport şi a luat troleibuzul de "coarne".

"Și totuși, a venit primăvara!", a scris cea care a postat imaginea.

Putem să adăuga doar că femeile vor să fie întotdeauna frumoase, iar locul în care muncesc nu poate fi un impediment în acest sens.

Şi da, aceasta a asigurat buna dispoziţie a utilizatorilor de internet. Putem bănui, a martorilor oculari cu atât mai mult. Dar şi a pensionarilor, după cum au comentat internauţii, pornind de la publicitatea afişată pe troleibuz.

© Facebook / FacebookŞi totuşi a venit primăvara
Şi totuşi a venit primăvara - Sputnik Moldova
Şi totuşi a venit primăvara

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0