Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A sugerat că vrea să se sinucidă, iar acum este obligată să părăsească România

© Sputnik / ashley roseSuicidio
Suicidio - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără din Republica Moldova a pus pe jar poliţia din capitala României, după ce a postat un mesaj de adio pe Facebook şi o fotografie cu mai multe pastile, ceea ce i-a făcut pe prietenii acesteia să creadă că fata vrea să se sinucidă

CHIŞINĂU, 4 mart — Sputnik. Tânăra de 20 de ani venise să muncească la Bucureşti şi a postat respectivul mesaj după o ceartă cu iubitul, scrie presa din România.

După ce aceasta nu a mai răspuns la telefon, prietenii fetei care au văzut postarea s-au alarmat şi au anunţat poliţia, încercând între timp să afle adresa la care locuieşte. Unii dintre amicii tinerei au pornit să verifice şi locurile în care bănuiau că ar putea s-o găsească.

La căutări a participat şi iubitul fetei, cu care aceasta s-ar fi certat ceva mai devreme. Unul dintre prieteni a mers trei ore cu bicicleta pentru a o căuta, în speranţa că o vor găsi înainte de a se produce o tragedie.

Tânăra de 20 de ani a fost găsită după mai bine de şase ore de căutări, în mansarda în care locuia cu chirie, aceasta fiind în compania unui bărbat.

Gestul iresponsabil o va costa scump. Potrivit protv.ro, fata, care se numeşte Adriana şi care venise în România acum o jumătate de an pentru a munci, nu avea drept de şedere pe teritoriul ţării vecine.

În consecinţă, poliţiştii de la Imigrări i-au înmânat o prescripţie prin care aceasta este obligată să părăsească teritoriul ţarii in maxim 15 zile. Totodată, ea va trebui să plătească şi o amendă de 1200 de lei pentru şedere ilegală.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0