Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Xenia Deli, împreună cu cei doi copii ai săi - foto

© facebook.com/ksenia.rudnickdeliМолдавская модель Ксения Дели
Молдавская модель Ксения Дели - Sputnik Moldova
Abonare
Modelul moldovean Xenia Deli își ține mereu la curent fanii de pe rețelele de socializare cu schimbările din viața ei, ea devenind mult mai populară după ce s-a căsătorit anul trecut cu un milionar egiptean

CHIȘINĂU, 4 mart — Sputnik. Xenia Deli, care are peste 650 de mii de abonați pe Instagram, a scris recent o postare în care spune că este „împreună cu cei doi copii ai mei”.

„With my two babies ❤❤❤”, a scris vedeta pe Instagram.

Anterior modelul a mai scris  într-o postare „avem deja opt săptămâni”, atunci referindu-se la un copilaș pe care îl ținea în brațe, însă care era, cel mai probabil, al unei prietene.

Cu referire la cea mai recentă postare, Xenia Deli îi are în vedere pe prietena sa cu numele de Instagram Patiisa și copilul pe care îl poartă în burtică (care cel mai probabil este tot o fetiță).

 

With my two babies ❤❤❤ @patiisa

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) Мар 2 2017 в 9:58 PST

 

 

Prietena Xeniei Deli, care la fel este urmărită de mulți fani pe Instagram, ceva peste 300 de mii, și-a bucurat fanii cu vestea că este însărcinată și le mulțumește pentru cuvintele calde.

 

 

 

Pe fete le leagă o prietenie strânsă, ceea ce o demonstrează postările în care apar împreună în mai multe locații, de mai multă vreme.

 

💗💜💗 I love u @xeniadeli 🎈🎁 😘💗💜u make mе happy 😘😘😘😘😘

Публикация от @patiisa Ноя 23 2016 в 10:32 PST

 

 

This is how our morning is ☕️with my best friend @xeniadeli @xeniadeli 😘😘😘

Публикация от @patiisa Ноя 4 2016 в 12:40 PDT

 

 

 

Fluxul de știri
0