Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alina Zotea, alături de un alt bărbat

© Sputnik / Евгений ПанасенкоПарламент Молдовы
Парламент Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
Alina Zotea apare alături de un bărbat, de care, spunea ea, a rămas încântată

CHIȘINĂU, 3 mar – Sputnik. Alături de colegul meu, deputatul Ion Apostol, am avut deosebita plăcere să ne întâlnim cu Jordi Xucla, raportor APCE, Președintele Grupului politic ALDE în APCE, anunță ”cochet” liberala Alina Zotea pe pagina sa de socializare. 

© Facebook / Alina ZoteaAlina Zotea și Jordi Xucla
Alina Zotea și Jordi Xucla - Sputnik Moldova
Alina Zotea și Jordi Xucla

”Am discutat despre raportul domnului Xucla cu privire la Reprezentarea efectivă și participarea la APCE a opoziției parlamentare în statele membre”, scrie Zotea.

Liberala, care anul trecut a împlinit 30 de ani, s-a logodit, în decembrie 2016, cu tânărul Vlad Drumea. Zotea și-a demonstrat chiar și inelul de logodnă, dar nu a anunțat când va avea loc marele eveniment.

Alina Zotea este membru al Partidului Liberal din anul 2005, iar în 2014 a devenit asistenta liderului PL, Mihai Ghimpu. Din 4 septembrie 2015, îşi exercită funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XX-a în cadrul fracțiunii Partidului Liberal.

În trecut, Zotea, a fost model şi cântăreaţă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0