Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon, Filip și Candu i-au comemorat pe eroii căzuți la Nistru

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon, Andrian Candu, Pavel Filip depun flori la complexul memorial ”Eternitate”
Igor Dodon, Andrian Candu, Pavel Filip depun flori la complexul memorial ”Eternitate” - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele moldovean, Igor Dodon, împreună cu premierul Pavel Filip și cu președintele Parlamentului, Andrian Candu, au depus flori la monumentul "Maica Îndurerată" de la Complexul Memorial "Eternitate" din Capitală

CHIȘINĂU, 2 mart — Sputnik. Joi președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu președintele Parlamentului, Andrian Candi, și prim-ministrul Pavel Filip au depus flori la monumentul "Maica Îndurerată" de la Complexul Memorial "Eternitate" din Chișinău comemorând evenimentele din primăvara-vara anului 1992.

”Astăzi marcăm ziua comemorării evenimentelor din primăvara-vara anului 1992, care au avut loc pe pământul moldovenesc. În dimineața zilei de azi, împreună cu prim-ministrul și președintele Parlamentului am depus flori la monumentul "Maica Îndurerată" de la Complexul Memorial "Eternitate", a scris președintele Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit președintelui Dodon, "este o tragedie faptul că această zi este marcată separat la Tiraspol și la Chișinău". El a declarat că ieri a prezentat inițiativa de constituire a unei platforme de dialog social în cadrul căreia să fie identificate soluții reciproc acceptabile pentru ambele maluri ale Nistrului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0