Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Surprizele începutului de primăvară: cum va fi vremea

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaНациональный парк "Земля леопарда"
Национальный парк Земля леопарда - Sputnik Moldova
Abonare
Primăvara debutează cu temperaturi plăcute în toată țara și cer acoperit de nori printre care, la răstimpuri, se va arăta soarele

CHIȘINĂU, 1 mart — Sputnik. Ziua de 1 martie promite să ne bucure cu temperaturi agreabile, cer variabil însă fără precipitații.

În prima zi de primăvară, temperaturile diurne se vor încadra în nordul și centrul țării între +11 și +15 grade Celsius. În raioanele de sud vremea va fi ceva mai răcoroasă, oscilând între +7.. +10 grade.

Весна - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Iarna pleacă din Moldova cu temperaturi de primăvară

Noaptea, mercurul din termometre va coborî simțitor, până la pragul înghețului în sud, iar în restul țării se vor înregistra valori de +1.. +5 grade.

Joi, în cea de a doua zi de primăvară, în raioanele de nord și de centru sunt posibile ploi slabe, iar în cele de sud norii vor persista, însă aceștia nu vor aduce precipitații. Valorile termice vor fi mai reduse cu două — trei grade, în sudul țării vor crește însă, ajungând ziua până la 13 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, aproximativ aceleași temperaturi se vor menține până la sfârșitul săptămânii, diurnele mai adăugând două — trei grade. Cerul va rămâne parțial noros, însă fără precipitații.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0