Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin ne îndeamnă să prețuim stabilitatea în tot spațiul post-sovietic

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimediaRussian President Vladimir Putin attends his annual end-of-year news conference in Moscow, Russia
Russian President Vladimir Putin attends his annual end-of-year news conference in Moscow, Russia - Sputnik Moldova
Abonare
Marți liderul de la Kremlin a făcut o declarație privind stabilitatea din spațiul post-sovietic și alternanțele la guvernare

CHIȘINĂU, 1 mart — Sputnik. Vladimir Putin a declarat la Bishkek, în cadrul conferinței de presă comune cu omologul său kârgâz, Almazbek Atambaev, că trebuie să prețuim stabilitatea în tot spațiul post-sovietic, iar orice schimbare a puterii trebuie să fie făcută în baza constituției.

Moscova - Sputnik Moldova
Rusia și SUA au început pregătirile pentru întâlnirea Putin-Trump

„Noi pornim de la ideea că în tot spațiul ex-sovietic trebuie să prețuim stabilitatea. Și susținem că orice schimbare de guvernare trebuie să se producă în limitele constituției și a legislației în vigoare", a declarat mați Putin.

El a mai spus că Moscova nu intervine niciodată în procesele politice interne ale altor țări, mai cu seamă când este vorba despre aliații Rusiei.

Este de menționat faptul că în data de 19 noiembrie 2016, în Kârgâzstan, vor avea loc alegeri prezidențiale.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0