Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Actorul Nicolai Karacențov a fost spitalizat în urma unui accident rutier

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaСбор труппы театра "Ленком"
Сбор труппы театра Ленком - Sputnik Moldova
Abonare
Actorul rus Nicolai Karacențov s-a ales cu o comoție cerebrală după ce automobilul în care se deplasa a fost implicat într-un accident de circulație în preajma Moscovei

CHIȘINĂU, 28 feb — Sputnik. Surse din cadrul organelor de drept au comunicat pentru RIA Novosti că Nicolai Karacențov a fost spitalizat cu comoție cerebrală în urma unui accident care s-a produs luni seara.

Informația a fost confirmată și de fiul actorului, Andrei, care a precizat că acesta a fost transferat într-un spital din orașul Moscova.

Accidentul a avut loc în seara zilei de luni, la ora 19.30, în localitatea Zagoreansk din preajma capitalei ruse. Automobilul Toyota Highlander s-a tamponat cu un alt mijloc de transport.

Acest accident s-a produs la 12 ani după un alt accident grav în care a fost implicat actorul, care s-a ales atunci cu o traumă cranio-cerebrală extrem de gravă, aflându-se în comă aproximativ o lună.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0