Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Toate drumurile duc spre Cahul când vine vorba de MOLDOX

© Sputnik / Мирослав РотарьMaxim Cîrlan
Maxim Cîrlan - Sputnik Moldova
Abonare
Maxim Cârlan este tânărul regizor și scenarist care locuiește și învață la Berlin, dar nu încetează să creeze și să facă lucruri frumoase în Moldova.
Toate drumurile duc spre Cahul când vine vorba de MOLDOX

Cahulul este orașul său de baștină, de aceea, Maxim Cârlan a făcut tot posibilul ca anume această localitate să găzduiască în vara lui 2016, Festivalul Internațional de Film Documentar.

Evenimentul a fost organizat, spune Maxim, cu scopul de a mai scoate din amorțeală unele locuri care merită a fi promovate și puse în evidență, dar și pentru a le face cunoștință participanților festivalului atât din Republica Moldova, cât și a celor străini cu regiunile din țara noastră.

"Astfel de evenimente culturale transformă orașele din regiuni în ceva extraordinar și oaspeții internaționali sunt curioși să vadă și să afle ceva nou, toți știu că lucrurile în orașele mici stau cu totul altfel, toți sunt mai prietenoși și mai familiali ", Spune Maxim Cârlan.

Autor: Radu Hatmanu

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0