Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Luptă acerbă pentru brandul "Brio Sonoris", câștigător la Românii au Talent

© Ion BrătescuIon Brătescu
Ion Brătescu - Sputnik Moldova
Abonare
Ion Brătescu a câștigat procesul împotriva foștilor săi colegi și devine proprietarul mărcii "Brio Sonoris" în România.

CHIȘINĂU, 28 feb — Sputnik. Echipa de avocați ai autorului și fondatorului proiectului "Brio Sonoris", Ion Brătescu, a anunțat că acesta a devenit proprietar cu acte în regulă al brand-ului în România, după ce a câștigat în instanță procesul cu foștii săi colegi.

"Ion Brătescu, autorul și fondatorul proiectului "Brio Sonores", după dispute juridice cu foștii membri ai trupei, devine proprietar "cu acte în regulă" asupra denumirii și în România, acolo unde a dus trupa la marele premiu "Românii au talent", scrie pe profilul său de facebook echipa de avocați de la IP Consult.

Ca mai jos să adauge: "Echipa IP Consult e mândră să apere drepturile intelectuale ale maestrului nostru îndrăgit".

Acest mesaj a fost preluat și de fondatorul trupei "Brio Sonores", Ion Brătescu, tot pe pagina sa de facebook.

Membrii actuali ai trupe, cei cu care se judecă Ion Brătescu, spun însă că nu sunt de acord cu decizia completului de judecată din România și că o vor ataca într-o instanță superioară. Eu a declarat presei de la Chișinău că vor folosi în continuare acest brand până pe caz nu va fi dată o decizie irevocabilă.

Vom menționa că cele două părți sunt în litigiu pentru dreptul de proprietate asupra brandului "Brio Sonores" și în Republica Moldova.

Ei au declarat pentru ea.md că au depus la Agenția pentru Proprietate Intelectuală o cerere de înregistrare a mărcii „Brio Sonores" și acum urmează să obțină certificatul. Între timp, și fondatorul trupei, Ion Brătescu, a depus o cerere pentru aceeași cauză, care a fost respinsă. Ca rezultat, Brătescu a inițiat un proces de judecată și în republica Moldova.

Litigiile în instanța de judecată nu-i împiedică pe membrii formației „Brio Sonores" să desfășoare o activitate artistică prodigioasă pe ambele maluri ale Prutului. Ei au anunțat pe pagina lor de facebook că pe 1 martie vor participa la concertul de deschidere a Festivalului Mărțișorului, care va avea loc la Palatului Național "Nicolae Sulac" din Chișinău. Totodată, au programate concerte și într-un șir de orașe din România.

Fluxul de știri
0