Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Socialiștii spun că incidentul de la ambasada SUA este o provocare

© Sputnik / Miroslav RotariПосольство Америки в Молдове
Посольство Америки в Молдове - Sputnik Moldova
Abonare
Socialiștii condamnă dur incidentul de la Ambasada SUA și afirmă că vor efectua o anchetă pe linie de partid

CHIȘINĂU, 27 feb — Sputnik. Un bărbat a fost reținut după ce a lăsat o geantă suspectă în apropiere de ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. el a declarat că, în felul acesta, ar fi vrut să testeze reacția serviciului de pază al Ambasadei.

Potrivit Poliției, bărbatul ar fi membru al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, întrucât oamenii legii au găsit asupra lui un carnet de membru de partid.

Deputatul socialist Vlad Batrâncea spune că ar putea fi vorba despre o provocare și că regretă acest incident în care a fost pătată imaginea PSRM.

”Ceea ce s-a întâmplat în fața Ambasadei SUA este un incident regretabil și foarte dubios. Va fi cercetată identitatea acelei persoane, modul în care a devenit membru al PSRM și care au fost motivele, pentru a înțelege cauza reală a acelui gest urât. Regretăm că imaginea PSRM a fost într-un fel sau altul asociată cu acel caz și ne pare rău de emoțiile prin a trecut Ambasada Americană”, a scris Batrâncea pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, ar fi vorba de o înscenare orientată spre discreditarea imaginii PSRM.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0