Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sofia Rotaru și-a schimbat look-ul

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaСофия Ротару
София Ротару - Sputnik Moldova
Abonare
Conaționala noastră, cunoscuta interpretă Sofia Rotaru, care va împlinii în curând 70 de ani, are un nou look, vedeta s-a transformat total.

CHIȘINĂU, 26 feb — Sputnik. Acum câteva zile, la Moscova s-a desfășurat un concert dedicat zilei de 23 februarie, care în Federația Rusă este Ziua Apărătorului Patriei, și celei de 8 martie – Ziua Femeii, anunță KП, care este citată de ru.sputnik.md.

Sofiya Evdokimenko - Sputnik Moldova
Societate
Nepoata interpretei Sofia Rotaru, în poze provocatoare pe plajă

Pe scenă au evoluat o mulțime de vedete ale estradei rusești, dar și din alte țări ale fostului spațiu sovietic – Iurii Antonov, Stas Mihailov, grupa A-studio, Uma2Rman, Larisa Dolina, Vera Brejneva, Soso Pavliașvili și alții.

Concertul a fost deschis de cunoscuta interpretă Ala Pugaciova și a fost încheiat de Sofia Rotaru, car a apărut cu un nou look. Privind-o, este greu să crezi că în august ea va împli 70 de ani. Sofia Rotaru și-a schimbat total coafura. Ea a interpretat o piesă nouă "На семи ветрах" (în română s-ar traduce — În șapte vânturi), compusă de vestitul compozitor Vladimir Matețki, cu care interpreta nu a mai colaborat de peste 15 ani.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0