Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Camerele video le-au venit de hac - identificați în doar câteva ore după faptă

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaСтритрейсеры на ночных рейдах по поиску "банды ГТА", raiduri, poliţie, infractor, reţinere
Стритрейсеры на ночных рейдах по поиску банды ГТА, raiduri, poliţie, infractor, reţinere - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă până mai ieri unii dintre concetățenii noștri - care nu au nici un dram de cultură și de bun simț și sunt predispuși spre a distruge, a vandaliza totul - scăpau nepedepsiți, de acum încolo nu va mai fi așa. Camerele de supraveghere, pe care tot mai mulți chișinăuieni le instalează prin curți și mașini, nu scapă și nu iartă nimic!

CHIȘINĂU, 26 feb — Sputnik. Un internaut a postat pe pagina sa de facebook un filmuleț video în care se petrece o scenă incredibilă: doi tineri care trec pe o stradă din Capitală, pe timp de noapte sau seară, fără motiv, aruncă o sticlă într-o mașină de model BMW, parcată în dreptul porții.

Autorul postării, pe nume Pavel Ciorici, care este proprietarul și al imobilului, și al mașinii, a precizat că cei doi indivizi au aruncat cu o sticlă de Coca Cola.

După câteva ore, soția lui Pavel Ciorici a post o altă imagine cu doi tineri, probabil amândoi minori, anunțând că aceștia sunt cei care au aruncat cu sticla în mașina lor. Unul dintre indivizi s-a dovedit a fi chiar vecinul lor, iar altul venit în ospeție tot la unul dintre vecini.

După ce au fost identificați și au recunoscut vina, cei doi tineri au declarat că au aruncat cu sticla în mașină, după care au fugit, pentru că așa au înțeles ei să se distreze. Se pare că distracția îi va costa destul de scump, dacă nu pe ei, atunci pe părinții lor.

Este de remarcat și faptul că proprietarii mașinii au sunt niște oamenii cu bun simț, dat fiind că în imaginea de pe facebook cei doi vandali sunt fotografiați din spate, ca lumea să nu le vadă fețele.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0