Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

(VIDEO) Noul Orlean: un vehicul a intrat în mulţime, peste 20 de răniţi

© REUTERS / Shannon StapletonŞoferul unui pick-up a lovit mai mulţi oameni care urmăreau parada Mardi Gras în Noul Orlean, Louisiana (sudul Statelor Unite)
Şoferul unui pick-up a lovit mai mulţi oameni care urmăreau parada Mardi Gras în Noul Orlean, Louisiana (sudul Statelor Unite) - Sputnik Moldova
Abonare
Un pickup a intrat noaptea trecută într-o mulţime de oameni adunaţi pentru a viziona parada Mardi Gras în Noul Orlean (New Orleans), Statele Unite ale Americii. Vehiculul a dat jos 28 de persoane

CHIȘINĂU, 26 feb — Sputnik. Şoferul unui pick-up, care la prima vedere era în stare de ebrietate, a lovit mai mulţi oameni care urmăreau parada Mardi Gras în Noul Orlean, Louisiana (sudul Statelor Unite).

​Incidentul s-a produs la ora 19.00, ora locală, sâmbătă (01h00 GMT duminică).

​La moment se cunoaşte despre 28 de persoane rănite, inclusiv un copil mic.

Dupa ce a lovit trei vehicule, pick-up-ul a virat peste o bordură pe care se aflau la acel moment mulți oameni care participau la festival.

Poliția a declarat că suspectul, care era beat, a fost arestat. Agenții forțelor de ordine nu au menționat pista teroristă.

​Nu sunt înregistrate persoane decedate în urma accidentului, însă sunt mai mulţi răniţi în stare gravă.

 

Fluxul de știri
0