Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cât costă biletele la „Eurovision-2017”

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Biletele la prestigiosul concurs de interpretare „Eurovision-2017” care se va desfășura la Kiev au fost puse în vânzare la 14 februarie și costă între 8 și 500 de euro

CHIȘINĂU, 24 feb — Sputnik. Vicepremierul Ucrainei, Veaceslav Kirilenko, a spus că deja au fost vândute 15 mii de bilete la concursul „Eurovision-2017", care se va desfășura în luna mai, la Kiev. Doar în primele trei zile, organizatorii au vândut peste nouă mii de bilete, care costă între 8 și 500 de euro. În total, conform calculelor estimative, urmează să fie vândute în jur de 70 de mii de bilete, transmite RIA Novosti.

În total sunt planificate nouă evenimente în cadrul concursului: finala, două semifinale, repetițiile semifinalelor și repetițiile generale. Prima partidă de bilete pentru finala concursului deja este vândută.

Eurovision - Sputnik Moldova
Societate
Eurovision-2017: cine va reprezenta Moldova

„Autoritățile Ucrainei, împreună cu organizatorii, pregătesc desfășurarea concursului muzical „Eurovision-2017". Noi ne îndeplinim toate obligațiile. În acest context, țin să dau asigurări că Ucraina va desfășura Eurovision-ul la un nivel înalt de organizare", a menționat vicepremierul Kirilenko.

Ucraina a obținut dreptul de a găzdui „Eurovision-2017" după ce interpreta Jamala a câștigat concursul în 2016 la Stockholm cu piesa „1944".

Comitetul organizatoric ucrainean a decis ca „Eurovision-2017" să aibă loc la Kiev. Finala concursului este planificată pentru 13 mai, după cele două semifinale din 9 și 11 mai.

În Moldova, în acest an, este desfășurată o singură semifinală, în data de 24 februarie. În finală vor participa 8 concurenți: patru vor fi aleși de juriu, iar ceilalți patru — de către telespectatori.

Etapa a treia va avea loc pe 25 februarie. Câștigătorul va fi ales prin însumarea voturilor juriului și ale publicului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0