Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A erupt apa în Chișinău - imagini video și foto de la locul catastrofei

© SputnikPotop pe strada Vasile Alecsandri din Chișinău
Potop pe strada Vasile Alecsandri din Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
La intersecția străzilor Alecsandri și Kogălniceanu din municipiul Chișinău a erupt o conductă de apă și a provocat un adevărat potop, iar intervenția serviciilor municipale se pare că nu rezistă niciunei critici

CHIȘINĂU, 24 feb — Sputnik. La fața locului au fost corespondenții Sputnik, care au făcut fotografii și au filmat accidentul.

Lucrătorii de la Apă-Canal care au intervenit pentru a remedia problema au declarat în exclusivitate pentru Sputnik că au oprit apa pentru a efectua lucrările de reparație, însă asta nu poate să conducă imediat la stoparea debitului de apă care iese de sub pământ, din cauza volumului mare de apă care s-a acumulat în rețelele subterane.

„Vom identifica locul unde s-a rupt țeava și vom pune un cep… Conducta avariată are în diametru 360 de milimetri", au declarat specialiștii de la Apă-Canal în exclusivitate pentru Sputnik.

La intersecția respectivă invelișul de asfalt este înnoit recent. Specialiștii susțin că nu este pentru prima dată când în Chișinău are loc asfaltarea unor străzi înainte ca să fie reparate rețelele subterane. Astfel, cheltuielile provocate de această neglijență ajung să fie de două ori mai mari.

© SputnikPotop pe strada Vasile Alecsandri din Chișinău
Potop pe strada Vasile Alecsandri din Chișinău - Sputnik Moldova
Potop pe strada Vasile Alecsandri din Chișinău
Fluxul de știri
0