Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mâna Moscovei în partidul Maiei Sandu

© Maia SanduMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, Mihai Ghimpu a afirmat că liderul PAS Maia Sandu este susținută de serviciile secrete rusești: vedeți ce argumente a invocat liderului PL:

CHIȘINĂU, 24 feb — Sputnik. În opinia lui Ghimpu, mișcarea în fruntea căreia s-a pomenit Maia Sandu a fost „umflată" la fel ca și cea a lui Filat în 2009, iar o mișcare politică poate fi promovată astfel doar de către serviciile secrete.

Liderul liberal nu crede însă că în spatele Maiei Sandu ar sta serviciile secrete din Europa sau din SUA. Totodată, întrebat dacă crede că serviciile rusești ar sprijini-o pe Sandu, Ghimpu a spus:

„Știți, odată ce a fost lângă Filat înseamnă că…".

În cadrul aceleiași emisiuni, Ghimpu l-a acuzat pe Filat de furt și a afirmat că dacă fostul premier și președinte al PLDM nu ar fi furat, atunci nimeni nu i-ar fi putut face nimic.

Declarația lui Ghimpu despre Maia Sandu a stârnit reacții furibunde pe rețelele de socializare. Liderul PL a fost admonestat și înjurat în zeci de postări și comentarii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0