Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cupa cu glod de care s-a învrednicit „Glodin” a ajuns în presa internațională

© Facebook / Anișoara IlașciucO cupă de glod pentru Dorin Chirtoacă
O cupă de glod pentru Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Despre mizeria primăvăratică din Chișinău scrie deja și presa internațională, iar o știre despre cupa cu noroi pe care a primit-o primarul Dorin Chirtoacă, supranumit pe rețelele de socializare „Glodin, este în topul celor mai citite

CHIȘINĂU, 24 feb — Sputnik. O știre publicată de Russia Today despre cupa cu noroi de care s-a învrednicit Dorin Chirtoacă a ajuns în top 10 pe Mediametrix.

Astfel, despre faptul că la ședința Consiliului Municipal Chișinău lui Chirtoacă i-a fost înmânat premiul „pentru cel mai insalubru și neîngrijit oraș" a scris nu doar presa din Moldova, ci și unul dintre cele mai populare site-uri din lume.

© Photo : Captură ecranLa ședința Consiliului Municipal Chișinău lui Chirtoacă i-a fost înmânat premiul „pentru cel mai insalubru și neîngrijit oraș"
La ședința Consiliului Municipal Chișinău lui Chirtoacă i-a fost înmânat premiul „pentru cel mai insalubru și neîngrijit oraș - Sputnik Moldova
La ședința Consiliului Municipal Chișinău lui Chirtoacă i-a fost înmânat premiul „pentru cel mai insalubru și neîngrijit oraș"

Pe 23 februarie, primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a primit un cadou inedit. Un consilier socialist i-a înmânat o cupă plină cu glod drept recompensă pentru halul în care arată Capitala.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0