Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce se întâmplă: blocaje infernale la frontiera Moldovei cu România și cu Ucraina

© Sputnik / Miroslav RotariПроверка автомобиля
Проверка автомобиля - Sputnik Moldova
Abonare
La unele puncte de trecere a frontierei Moldovei transportul de mare tonaj staționează până la șapte ore

CHIȘINĂU, 24 feb — Sputnik. Zeci de de camioane sun blocate în ambuteiaje infernale la hotarul Moldovei. Potrivit datelor serviciului „TRAFIC ONLINE", o concentrare a camioanelor de mare tonaj se observă concomitent la câteva puncte de trecere atât la granița cu România, cât și la cea cu Ucraina.

пресс-тур 28.05.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Au apărut indicatoare noi în zona de frontieră a Republicii Moldova

Cea mai gravă situație s-a creat la punctul vamal Leușeni — Albița. Potrivit datelor de la ora 12.20, transportul staționează acolo și câte șapte ore pentru intrarea în Moldova, iar la ieșire — în jur de patru ore.

La punctul de trecere Sculeni — Sculeni, timpul de așteptare pentru a ieși din țară este de două ore, iar pentru a intra — de mai bine de o oră.

Ieșirea din țară la punctul de trecere Otaci — Moghilev-Podolsk durează exact două ore, iar la intrare trebuie să aștepți aproape trei ore. La un alt punct de trecere a frontierei moldo-ucrainene, Tudora-Starokazacie, atât la intrare, cât și la ieșire, timpul de așteptare este de două ore.

Potrivit datelor serviciului online, cei care călătoresc cu autoturismele vor fi nevoiți să stea la coadă mai bine de o oră la ieșirea din țară prin punctul de trecere Sculeni — Sculeni.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0