Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Faptă josnică a unui bărbat din Chișinău: Poliția solicită ajutor

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание
задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica bărbatul care a jefuit un minor de 11 ani

CHIȘINĂU, 23 feb — Sputnik. Poliţiştii sectorului Râşcani din Capitală solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica un bărbat care a jefuit un minor de 11 ani. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere video.

Potrivit Poliției, individul ar fi furat un telefon mobil în valoare de 1 500 de lei. Infracțiunea a avut loc pe strada Ismail, când suspectul s-a apropiat de trei minori şi l-ar fi deposedat pe unul dintre ei de telefonul mobil. Tot acest necunoscut ar fi fost implicat într-un caz similar, care a avut loc pe strada Cojocarilor din sectorul Râşcani, când un minor de 10 ani a fost deposedat de telefonul mobil, de model Samsung Galaxy S3.

Poliţiştii au iniţiat două cauze penale pentru jaf şi solicită cetăţenilor care l-au recunoscut să sune la numerele de telefon: 069 22 99 30 / 0691 50 993 sau 902.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o amendă de la 11 la 17 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0