Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Spargere ziua în amiaza-mare, în centrul Capitalei

© Sputnik / Мирослав РотарьМашина полиции
Машина полиции - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri infractori au spart un automobil de model BMW, pe strada Sciusev din Chișinău, chiar dacă în apropiere se afla un echipaj al poliției de patrulare.

CHIȘINĂU, 21 feb — Sputnik. Doi locuitori ai Capitalei, cu vârstele de 22 ani şi 23 ani, au fost încătuşaţi de către un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, în momentul în care au deteriorat geamul lateral al unui BMW X3 şi au sustras bunuri materiale.

Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Societate
Ghinionul unui hoț de buzunare

Toate s-au întâmplat luni, în jurul orei 14.00, când un echipaj 902 patrula pe strada Sciusev 117, unde a observat indivizii suspecţi lângă automobil. Aceştia imediat au fost reţinuţi de poliţişti, care au solicitat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție al sectorului Buiucani pentru documentarea tuturor circumstanțelor. Proprietarul automobilului s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 32 ani.

În cadrul cercetărilor desfășurate la fața locului, polițiștii au constatat că bănuiții au sustras din automobil geanta victimei, în care se aflau bani în sumă de 1 800 lei şi un telefon mobil de model Samsung S7.

Făptașii au fost escortați la Inspectorat pentru audieri şi au fost cercetaţi penal pentru furt. Ei riscă o amendă în mărime de la 27 000 de lei până la 47 000 de lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Totodată ofițerii de investigații au inițiat cercetări în vederea stabilirii complicității acestora în alte cazuri.

 

Fluxul de știri
0