Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Olia Tira nu exclude că ar putea să divorțeze?

© Facebook / Olia TiraOlia Tira
Olia Tira - Sputnik Moldova
Abonare
Olia Tira spune că dacă va decide să divorțeze, atunci nu va anunța acest lucru pe rețele de socializare și asta pentru că își respectă mult soțul.

CHIȘINĂU, 21 feb — Sputnik. După ce și-a schimbat înfățișarea și a plecat în Cipru, Olia Tira a scris un lung mesaj pe facebook prin care afirmă că își dorește să-și ia adio de la multe lucruri și chiar de la mulți oameni din viața sa. Atunci multă lume s-a întrebat dacă nu cumva interpreta intenționează să divorțeze.

Fotografie de la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin iar în cadru apare și Lucian Chirtoacă - Sputnik Moldova
Societate
Dorin Chirtoacă, dezamăgit de abilitățile Anișoarei Loghin în bucătărie

Invitată la "O seară perfectă" de la Pro TV, Olia Tira a declarat: “N-am divorțat și, chiar dacă o să divorțez, nu o să fac acest moment public pe facebook. Eu îl stimez pe soțul meu și chiar dacă o să renunț la relația noastră, nu voi anunța pe facebook”.

“Înainte și după postare am renunțat la internet și multe alte lucruri… Vreau să fiu mai sinceră cu mine și cred că multe lucruri se vor schimba din acest moment. Poate de asta și mi-am schimbat culoare părului, optez pentru mai multă naturalețe acum”, a mai declarat interpreta.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0