Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Aatacul din Stăuceni: bandiții și-au aruncat amicul mort din mașină

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Direcția de Poliție a municipiului Chișinău a oferit imagini video de la atacul din Stăuceni, soldat cu un mort și mai mulți răniți

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Direcția de Poliție a municipiului Chișinău a publicat, sâmbătă, secvențe video de la atacul bandidesc asupra unui salon de piese auto din Stăuceni, soldat cu o persoană moartă și mai mulți răniți.

Procurorul municipiului Chișinău, Igor Popa, adjunctul său Corneliu Bratunov și șeful Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Corneliu Groza, au declarat în cadrul unei conferințe de presă că, atacul a avut loc vineri, după ora 14.00.

”Treisprezece persoane au venit cu patru automobile la salonul de piese auto. Toate sunt caracterizate negativ. Acestea erau foarte violente. Prorietarul a aplicat arma, un pistol de model CZ, care era deținut legal. În rezultat atacatorii s-au retras, au plecat de la fața locului cu aceleași automobile cu care au venit”, a declarat procurorul Popa.

Șeful poliției Capitalei a adăugat că, în incinta salonului erau șase angajați, inclusiv patronul. 

”Angajații au fost agresați fizic, ulterior aceștia au deteriorat mai multe bunuri și au încercat să spargă ușa biroului în care era baricadat administratorul”, a declarat Groza. 

Atunci, administratorul a împușcat în direcția atacatorilor, care s-au retras în grabă. 

”Cadavrul a fost coborât din automobilul cu care au venit la infracțiune”, a adăugat Groza. 

Bărbatul ucis are 35 de ani și fost condamnat de 10 ori. Acum câteva luni a ieșit din închisoare. Și ceilalți membri ai grupării se aflau de mult timp în vizorul poliției.

Oamenii legii susțin că pentru moment au fost deschide două dosare penale: pentru omor și huliganism. După studierea tuturor probelor, procurorii vor decide dacă acțiunile proprietarului salonului vor fi calificate drept legitimă apărare.

Fluxul de știri
0