Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Profesoara care s-a culcat cu un elev este însărcinată

CC BY-SA 2.0 / Thomas Pompernigg / Ich bin schwanger!Беременная женщина, архивное фото
Беременная женщина, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Povestea profesoarei din România reținută pentru că a întreținut relații sexuale cu un elev, care ulterior s-a sinucis, continuă cu un alt detaliu șocant, acesta e însărcinată

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Profesoara de Limbă și Literatură Română de la Seminarul Teologic din Piatra Neamț, România, care a fost reţinută pentru că a întreţinut relaţii intime cu un elev, este însărcinată. 

În vârstă de 40 de ani, profesoara despre care s-a aflat că este deja mama a trei copii și soţie de preot, ar fi rămas gravidă după ce a întreţinut relaţii intime cu elevul ei.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Un elev s-a sinucis după ce a avut relații intime de durată cu o profesoară

Potrivit Mesagerul de Neamţ, după ce a fost reţinută de oamenii legii, despre Crinela Marc s-a aflat că este însărcinată într-o lună avansată, iar micuţul pe care îl poartă în pântece este rezultatul aventurii amoroase cu elevul care s-a sinucis în luna noiembrie a anului trecut.  

Profesoara a recunoscut relaţia cu elevul ei, de aici şi acuzaţia care i s-a adus, de act sexual cu un minor, fiindcă amorul dintre ei a început când băiatul încă nu avea 18 ani. De asemenea, în clipa în care a aflat că şi-a lăsat profesoara însărcinată, elevul a decis să se sinucidă, pentru că femeia mai avea încă trei copii, fiind şi soţie de preot.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0