Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vezi la ce înțelegere a ajuns Igor Dodon cu ÎPS Vladimir

© Facebook / Igor DodonPreședintele moldovean Igor Dodon
Președintele moldovean Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a avut joi o întrevedere cu ÎPS Vladimir la Mănăstirea Căpriana, unde au discutat despre vizita Patriarhului Bisericii Ortodoxe Ruse în Republica Moldova

CHIȘINĂU, 16 feb — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, cu care a discutat despre preconizata vizită a Preafericitului Patriarh Kiril în Moldova.

”Astăzi am avut o întrevedere cu Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir la Mănăstirea Căpriana. Am discutat despre vizita oficială a Sanctității sale Preafericitul Patriarh Kiril în Republica Moldova, care va avea loc în a 2-a jumătate a anului curent”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Împreună cu Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir, președintele moldovean s-a închinat la moaștele Sfântului Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și s-au rugat pentru ”binele, sănătatea și prosperitatea poporului moldav”.

Potrivit lui Dodon, Căpriana are o însemnătate deosebită pentru familia sa întrucât este satul de baștină al mamei acestuia.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0