Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Occidentul dorește să reia dialogul cu Rusia

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaПресс-конференция министра иностранных дел РФ С. Лаврова
Пресс-конференция министра иностранных дел РФ С. Лаврова - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, a spune că Moscova nu este nici adepta confruntărilor și nici a izolării internaționale

CHIȘINĂU, 15 feb — Sputnik. Washingtonul și capitalele europene vorbesc tot mai des despre necesitatea reluării dialogului cu Rusia, a declarat ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, miercuri.

Министр иностранных дел России Сергей Лавров - Sputnik Moldova
Serghei Lavrov: acțiunile NATO în România destabilizează situația în regiune

Diplomatul a menționat că Rusia intenționează să promoveze o agendă axată pe relațiile cu toți partenerii, inclusiv cu SUA și UE.

„Despre necesitatea restabilirii încrederii și reluării dialogului cu Rusia se vorbește astăzi și la Washington, și în capitalele europene. Susținem această intenție care, sperăm, se va traduce în pași practici", a declarat Lavrov, luând cuvântul la Academia Diplomatică a MAE al Federației Ruse.

Ministrul a adăugat că și în SUA, și în UE se vorbește de reluarea dialogului cu Rusia.

„Moscova speră că această intenție se va traduce în pași concreți. Noi nu suntem adepți ai confruntării, nici ai izolării", a subliniat Lavrov.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0