Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum arată 90 de milioane de lei "împrăștiate" pe străzile Chișinăului

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Orice locuitor al Capitalei poate vedea zilnic cum arată străzile capitalei pentru curățarea cărora au fost prevăzute 90 de milioane de lei.

CHIȘINĂU, 14 feb — Sputnik. Problema întreținerii străzilor în perioada de iarnă este deosebit de actuală, mai ales după căderea zăpezii. Poate fi înțeles faptul că în timpul unor ninsori abundente serviciile autorizate fac față cu greu situației. Dar ce-i împiedică pe angajații acestor servicii să-și facă mai apoi treaba? O altă problemă este și cât de bine își fac lucrul aceștia.

Un exemplu elocvent în acest sens îl prezintă stațiile de troleibuz. Practic, majoritatea dintre acestea arată ca în imaginea publicată pe rețelele de socializare de consilierul municipal Ion Ceban.

" 90 mln lei este bugetul pentru salubrizarea drumurilor în Chișinău. Foto 20 minute în urmă, stația de troleibuz Ștefan/Armenească. Puneți mâna pe lopeți o zis dimineața primariu. Nici o problemă, dar întrebarea este de ce e nevoie de primari atunci și unde se cheltuie banii, dacă pe artera centrală e așa un "rapăn", a comentat Ceban.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0