Conchita Wurst a fost omorâtă

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Interpretul Thomas Neuwirth a anunțat că Conchita Wurst nu mai există

CHIȘINĂU, 14 feb — Sputnik. Interpretul austriac Thomas Neuwirth, cunoscut mai ales cu pseudonimul Conchita Wurst, a declarat că renunță la "alter-ego feminin". Acesta intenționează să-și creeze un nou chip, scrie Welt am Sonntag.

Artistul afirmă că e timpul să-și ia rămas bun de la Conchita.

Câștigătoarea concursului Miss URSS din 1989, Ecaterina Mesceriakova - Sputnik Moldova
Societate
Moldovencele sexy simt că Eurovisionul poate fi cucerit altfel

"Simt că vreau să-mi creez o nouă individualitate. Ar putea fi una foarte îndepărtată de mine însumi. După victoria de la Eurovision femeia cu barbă a realizat tot ce putea realiza. Nu mai am nevoie de ea", consideră interpretul.

Cântărețul a povestit că a început tot mai des să aibă îndoieli în raport cu propria persoană, iată de ce a decis să spună "adio" Conchitei și să-și caute un nou personaj.

"Trebuie să o omor", a spus Neuwirth într-un interviu pentru Welt am Sonntag.

Jurnaliștii menționează că artistul se află de mai mult timp în căutarea unei imagini "proaspete". În ultimul timp acesta a început să apară tot mai des în postura sa "masculină".

Thomas Neuwirth a devenit cunoscut după ce a învins la concursul Eurovision în anul 2014, unde s-a prezentat în postura unei „femei cu barbă". În etapa finală a concursului acesta a interpretat piesa „Rise Like a Phoenix".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0