Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Interviu exclusiv cu Ionel Istrati: cine îi gătește și îi calcă hainele

© Sputnik / Yana ZaharovaМолдавский певец Ионел Истрати выступил на концерте в честь 10-летия "Милсами"
Молдавский певец Ионел Истрати выступил на концерте в честь 10-летия Милсами - Sputnik Moldova
Abonare
Interpretul Ionel Istrati a dezvăluit în cadrul unei emisiuni la Sputnik Moldova ce planuri are pentru 2017, cine îi gătește și calcă cămășile, de ce ar vrea să ajungă pe marile scene din Rusia și când are de gând să se însoare
Interviu exclusiv cu Ionel Istrati: cine îi gătește și calcă hainele

Ionel Istrati spune că e burlac și nu are o iubită, așa că nu are pe cine surprinde de 14 februarie.

Interpretul spune că în următorii ani vrea să se facă cunoscut în Rusia și în țările CSI, iar când va atinge vârsta de 28-30 de ani își va constitui și o familie.

Jurnalista Tatiana Cebotari l-a întrebat pe interpret cine îi gătește sau calcă hainele. Interpretul a spus că sunt două femei care au grijă de el.

,, De obicei mănânc în oraș, dar vine și mama o dată la două săptămâni și îmi gătește, eu nu prea am timp. Alteori vine o fată și face toate lucrurile astea, o domnișoară, prietenă'', spune Ionel Istrati.

Ionel Istrati spune că lucrează mult și în curând ne va surprinde cu piese noi, care, speră el, vor deveni hituri, iar filmările pentru următoarea piesă ar putea avea loc la New York.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0