Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un elicopter s-a prăbușit în Altai: a fost descoperit cadavrul unei victime

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaВертолет
Вертолет - Sputnik Moldova
Abonare
Salvatorii au descoperit la malul lacului cadavrul unei victime, deși operațiunea de căutare nu poate fi desfășurată în deplină măsură din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. Duminică seara, martorii oculari au comunicat că în raionul Turoceaksc din Republicii Altai, în regiunea lacului montan Telețkoe, s-a prăbușit un elicopter Robinson R-66, transmite RIA Novosti.

Potrivit informațiilor organizației interregionale a piloților și proprietarilor de aparate de zbor, la bordul aeronavei se aflau cinci persoane, între care și fostul vicepremier al republicii, Anatolii Bannîh.

"Luni dimineață, salvatorii au descoperit corpul neînsuflețit al unei victime, care a fost adus la malul lacului", au comunicat surse din cadrul Serviciului Situațiilor Excepționale, subliniind că aviația este gata să înceapă operațiunea de căutare la locul presupusei prăbușiri, însă condițiile meteo nu permit deocamdată acest lucru.

Anchetatorii au inițiat un dosar penal, pentru încălcarea regulilor de securitate la exploatarea mijloacelor de transport.

Zborul ar fi fost neautorizat, deoarece survolarea rezervației naturale pe timp de noapte este interzisă. Potrivit unor informații prealabile, elicopterul ar fi transportat un angajat al rezervației care se îmbolnăvise de pneumonie.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0