Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Apel de solidaritate: Anișoara are nevoie de ajutor

© Photo : Ana RusuAna Rusu
Ana Rusu - Sputnik Moldova
Abonare
Ana Rusu, o mamă care îngrijește de doi copii, are nevoie de ajutor. Ea a fost diagnosticată cu Limfomă Hodgkin, iar soțul ei face un apel către toată lumea de bună credință: ”copiii noştri au mare nevoie de mamică sănătoasă!”

CHIȘINĂU, 12 feb — Sputnik. Soțul Anei Rusu a lansat un apel plin de durere în care roagă lumea de bună credință să o ajute pe soția sa.

”Soarta este nemiloasă uneori şi ne aduce surprize neplăcute şi foarte dure. Cu părere de rău, soția mea, mama băiețeilor mei, a fost diagnosticată pe 10 ianuarie 2017 cu Limfom Hodgkin. În Republica Moldova soția mea are puține şanse să fie tratată totalmente. După multe investigaţii şi consultarea cu medicii specialişti, am fost îndreptați pentru a face tratamentul în Israel. Însă acesta este foarte costisitor. Materialul biologic, obținut în urma biopsiei, a fost trimis pentru examinările în laboratorul din Israel.

© Photo : Ana RusuAna Rusu, diagnosticată cu Limfom Hodgkin
Ana Rusu, diagnosticată cu Limfom Hodgkin - Sputnik Moldova
Ana Rusu, diagnosticată cu Limfom Hodgkin

Copiii noştri au mare nevoie de mămică sănătoasă!!!”, scrie în mesajul său publicat pe guvern24.md.

Campaniei s-a alăturat și cunoscutul prezentator TV, Sergiu Beznițchi care a anunțat pe pagina sa de Facebook că cei care vor să o ajute pe Anișoara pot dona online cu cardul sau prin SMS — abonatii Moldcell si Unite la numarul 1555, codul proiectului 628.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

 

Fluxul de știri
0