Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cel care livra carne de bovină cantinei Academiei de Poliție, reținut

© Sputnik / Vitaliy AnkovRussia Bans Meat Imports From Montenegro Over Re-export From EU: Watchdog
Russia Bans Meat Imports From Montenegro Over Re-export From EU: Watchdog - Sputnik Moldova
Abonare
Administratorul unei companii, care livra carne de bovină cantinei Academiei de Poliție ”Ștefan cel Mare”, a fost reținut în flagrant. Iată ce a încercat să facă acesta

CHIȘINĂU, 11 feb — Sputnik. Administratorul unei companii a fost reținut de către ofițerii CNA. Bărbatul care a încercat să mituiască un ofițer SPIA, este cercetat penal pentru corupere activă.

”Ofițerul SPIA a sesizat CNA printr-un denunț în care declară că administratorul întreprinderii ce livra carne de bovină cantinei Academiei de Poliție „Ștefan cel Mare", unde acesta efectua un control, i-ar fi oferit 8 000 de lei pentru a nu investiga faptul falsificării certificatului sanitar-veterinar”, scrie într-un comunicat al CNA. 

Potrivit CNA, bănuitul a fost prins în momentul transmiterii banilor. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de urmărire penală al CNA. Oamenii legii urmează să decidă aplicarea măsurii preventive.

Pe marginea acestui caz fost pornită o cauză penală pentru corupere activă. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă până la 6 ani de închisoare și o amendă de la 2 la 4 mii de unități convenționale.

Conducerea urmăririi penale este în gestiunea Procuraturii Anticorupție.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0