Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Declarație surprinzătoare, făcută de Igor Dodon în capitala Iranului

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon, care se află în Iran, cu ocazia desfășurării Campionatului Internațional de Șah, a făcut o declarație despre felul în care Moldova trebuie să-și soluționeze problemele cu care se confruntă.

CHIȘINĂU, 11 feb  - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află în Iran la invitația președintelui Federației Internaționale de Șah, Kirsan Ilyumzhinov unde are loc campionatul mondial de șah pentru femei.

Igor Dodon și Federica Morherini - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon a invitat un înalt oficial european să viziteze Moldova

”În calitate de președinte al Federației de Șah din Moldova, la invitația prietenului meu, președintele Federației Internaționale de Șah, Kirsan Ilyumzhinov, am venit la Teheran pentru a participa la deschiderea Campionatului mondial de Șah pentru femei”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

În cadrul vizitei sale în Iran, Igor Dodon, a declarat că Moldova va reuși să-și soluționeze problemele sale dialogând cu marile puteri.

”Astăzi, Moldova poate să-și soluționeze problemele sale doar prin dialog cu marile puteri și nu prin a ne confrunta, căzând dintr-o extremă în alta”, a subliniat Dodon.

În cadrul discursului său, președintele moldovean i-a propus președintelui Federației Internaționale de Șah ca următorul campionat internațional sau european de șah să se desfășoare la Chișinău.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0