Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Stratan, devastat de durere la înmormântarea fratelui său

© Sputnik / Miroslav RotariNelu Stratan, petrecut pe ultimul drum
Nelu Stratan, petrecut pe ultimul drum - Sputnik Moldova
Abonare
Pavel Stratan a rămas nu doar fără fratele iubit, dar și fără un bun prieten și îndrumător în cariera artistică.

CHIȘINĂU, 10 feb — Sputnik. Rudele, colegii și apropiații l-au petrecut vineri pe ultimul drum pe producătorul și interpretul Nelu Stratan, care a decedat acum câteva zile în propriul apartament din Capitală, din cauza unei afecțiuni cardiace. Funeraliile au avut loc la Cimitirul Central din Capitală.

La slujba de înmormântare a participat și fratele regretatului producător muzical, Pavel Stratan. Lumea a putut observa că acesta este devastat de durere. Potrivit celor apropiați, Nelu nu doar că era fratele mai mare al lui Pavel, dar și un bun prieten, și un bun îndrumător în activitatea artistică a acestuia.

Solicitată de Sputnik Moldova, interpreta de muzică ușoară Silvia Grigore a povestit despre ultimele discuții și întâlniri avute cu regretatul Nelu Stratan

© Sputnik / Miroslav RotariSilvia Grigore
Silvia Grigore - Sputnik Moldova
Silvia Grigore

”A fost un om bun, pe care l-am cunoscut de foarte mulți ani. Am fost în relații foarte frumoase. Adesea ne întâlneam la o cafea sau mă suna pentru a cere un sfat. A fost un om cu inimă mare. A fost un om care a iubit tot ceea ce a făcut și a iubit și lumea din jur. La una din ultimele întâlniri pe care am avut-o în cafeneaua pe care o deschisese îmi arăta cu atâta dragoste și bucurie tot ce reușise să facă. Chiar mă doare că a plecat atât de repede”, a spus Silvia Grigore.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0