Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Natalia Gordienko, respinsă brutal de actorul rus Aleksei Ciadov

© Photo : Facebook / Natalia GordienkoNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Natalia Gordienco, pe o zi geroasă în stradă, desculți prin zăpadă, aproape goală și respinsă de bărbatul iubit

CHIȘINĂU, 9 feb — Sputnik. "Nu te iubesc! Eu pe tine nu te iubesc, poți să înțelege asta!", îi spune, chiar în mijlocul străzii, cunoscutul actor rus Aleksei Ciadov interpretei din Republica Moldova Natalia Gordienko. Din fericire pentru Ntalia Gordienko, scena nu este una aievea, ci din videoclipul pe care l-a filmat recent la Moscova pentru piesa „Пьяная" (în românește "Beată" — traducerea noastră).

Актриса Лянка Грыу - Sputnik Moldova
Societate
Feminitate și erotism: poze incendiare cu actrița rusă Leanka Grâu

Filmările pentru videoclip au avut loc la Moscova, unde acum este extrem de frig și cad ninsori abundente. Filmările au durat aproape 24 de ore. Natalia Gordienko a comunicat pentru unica.md că a fost o zi foarte friguroasă, ningea constant, ceea ce le-a creat probleme echipei de filmare, pentru că principalele scene au fost luate pe stradă.

Dar cel mai greu i-a fost interpretei. Natalia a fost nevoită să stea mai multe ore în stradă, aproape goală, la o temperatură de —15 grade. Ea a fugit cu picioarele goale prin zăpadă, într-o rochie străvezie.

Natalia spune că nu i-a fost frică de gerul din Rusia.

„În acea zi am fost atât de încărcată emoțional încât, în prima parte a filmării, nu am simțit deloc frigul. Cei din echipă, care erau îmbrăcați gros, s-au uitau la mine în stare de șoc și au întrebat: "La voi, la moldoveni, în loc de sânge curge vin prin vene? Nu simțiți deloc frigul?", a relatat interpreta.

Наталья Гордиенко — Пьяная | ТИЗЕР 2017

Дорогие мои, не могу не поделиться с вами радостной новостью! Совсем скоро выйдет мой новый клип #ПЬЯНАЯ премьера 14 февраля! #тизер #НатальяГордиенко #АлексейЧадов #новыйклип #скоро

Posted by Natalia Gordienko on 10 Februarie 2017

Vom menționa că autorul piesei „Пьяная" este cunoscuta versificatoare și compozitoare din Belarus Rita Dakota. Natalia Gordienko i-a propus o colaborare, iar la două zile, la miez de noapte, Dakota a sunat-o și i-a cântat piesa la telefon.

ааа…совсем скоро состоится долгожданная #премьера клипа на песню #Пьяная,автором которой стала необыкновенная @ritadakota,в главной роли — наиталантливейший @alexeychadov ✨🎥🎙

Posted by Natalia Gordienko on 20 Decembrie 2016

Natalia a afirmat că a acceptat piesa din prima, a simțit că e din repertoriul ei. Mai ales că textul este despre o dragoste neîmpărtășită — o experiență tristă pe care a trăit-o recent chiar interpreta Natalia Gordienko.

„Recent, am avut un moment dificil în viață, am fost dezamăgită și trădată de o persoană. Acest cântec și acest videoclip este ceea ce mi s-a întâmplat, într-adevăr este despre mine! Cred că fiecare fată se va regăsi în această poveste!", spune interpreta.

божечки…🙏🏻 совсем скоро я расскажу вам историю своей трагической любви…#пьяная 💥🎥

Posted by Natalia Gordienko on 12 Ianuarie 2017

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0