Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tanti Ludmila, despre povestea de dragoste a lui Nelu Statan

© Facebook / Ludmila BalanLudmila Balan și Nelu Stratan
Ludmila Balan și Nelu Stratan - Sputnik Moldova
Abonare
Cunoscuta prezentatoare TV, Ludmila Balan, afirmă că Nelu Stratan scria o carte despre marea lui dragoste: ”A fost o iubire interzisa...”

CHIȘINĂU, 9 feb — Sputnik. Regretatul producător muzical Nelu Stratan scria o carte despre marea lui dragoste. Despre aceasta povestește cunoscuta prezentatoare tv Ludmila Balan.

”Nelu Stratan scria o carte… Despre Marea lui Dragoste!!! Pe eroii din carte îi cheamă Marcus și Lena, dar de fapt e vorba despre Nelu și iubita lui. Istoria acestei iubiri este atât de fascinantă, emoționantă, cutremurătoare, încât Nelu voia s-o afle toată lumea. Când mi-a spus această poveste de dragoste, am plâns… A fost o iubire interzisă…”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acesteia, Nelu o scria în limba rusă, dar urma să fie tradusă și în română.

”Ținea neapărat să apară și varianta audio a acestei cărți și m-a rugat să fiu eu vocea naratorului. Am acceptat cu mult drag și săptămâna aceasta urma să înregistrăm în studio un fragment”, a mai precizat Ludmila Balan.

Fratele lui Nelu, interpretul Pavel Stratan a anunțat că cei care vor să-și ia rămas bun de la Nelu Stratan pot veni joi la Biserica de la Cimitirul Armenesc. Sicriul cu corpul neînsuflețit al artistului va fi depus aici astăzi, de la ora 19:00, până mâine, 10 februarie, ora 11:00.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0