Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Patru ani de închisoare pentru un rucsac uitat

© Sputnik / Andrey Stenin / Accesați arhiva multimediaЗаключенный. Архивное фото
Заключенный. Архивное фото - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un tânăr originar din raionul Hâncești riscă până la patru ani de închisoare pentru că și-a însușit un rucsac uitat de cineva pe o bancă

CHIȘINĂU, 9 feb — Sputnik. Poliția capitalei a inițiat un dosar penal pe numele unui tânăr de 24 de ani originar din raionul Hâncești, suspectat de furt în proporții deosebit de mari, după ce acesta și-a însușit un rucsac uitat pe o bancă.

Oamenii legii din Chișinău au comunicat că rucsacul fusese lăsat fără supraveghere în curtea unui bloc de locuit de pe strada Testemițanu.

Acțiunile tânărului au fost înregistrate de o cameră de supraveghere instalată în curte. Anume datorită acestei înregistrări poliția a reușit să stabilească identitatea suspectului. În imagine se vede cum acesta a stat un timp oarecare lângă bancă, iar apoi a luat rucsacul și a plecat.

S-a constatat că rucsac erau 1500 de lei, 100 de euro, un notebook și alte bunuri.

Tânărul riscă o amendă de la 13 până la 27 de mii de lei, 180 — 240 de ore de muncă în folosul comunității sau privațiune de libertate pe un termen de până la patru ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0