Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O tânără care mergea la starea civilă a murit într-un accident produs la Sângera

© Sputnik / Denis Voronin Авария
Авария - Sputnik Moldova
Abonare
Groaznicul accident rutier a avut loc chiar în ziua în care fata se ducea împreună cu iubitul ei la starea civilă

CHIȘINĂU, 8 feb — Sputnik. Miercuri, într-o suburbie a Chișinăului s-au produs două accidente rutiere grave, la o distanță de doar câteva sute de metri unul de altul. În urma unuia dintre acesta și-a pierdut viața o femeie.

Ambele accidente au avut loc la Sângera. În primul caz, un automobil s-a tamponat cu un camion. In urma impactului, partea dreaptă a automobilului a fost grav avariată. Presa locală a scris că o tânără care se afla în mașină și-a pierdut viața. A avut de suferit șoferul automobilului, acesta fiind spitalizat.

Potrivit protv.md, tânăra se îndrepta împreună cu prietenul său spre Oficiul Stării Civile pentru a depune actele de înregistrare a căsătoriei. Tânărul se află în stare de șoc.

La câteva sute de metri, pe același drum, s-au ciocnit două automobile. Deocamdată nu se știe dacă acest accident s-a soldat cu victime.

Până la 10 februarie în Moldova este instituit codul galben de condiții meteo complicate. Meteorologii și Inspectoratul Național de Patrulare au avertizat că pe multe drumuri din țară s-a format ghețuș. Din cauza condițiilor meteo, numărul accidentelor rutiere a crescut.

Salvatorii și poliția îndeamnă conducătorii auto să fie atenți la drum, să verifice înainte de plecare dacă mijlocul de transport este în stare bună, dacă este echipat corespunzător și aprovizionat suficient cu combustibil. Cetățenii sunt rugați ca, în caz de accident, să telefoneze la numărul 901.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0