Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

La Timișoara va fi lansată o carte de-a lui Nikolai Starikov, tradusă în română

© Sputnik / Miroslav RotariBogdar Herzog
Bogdar Herzog - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cultura rusă și cea română identifică noi punți. O carte din palmaresul publicistului și scriitorului rus Nikolai Starikov a fost tradusă în limba română și va fi lansată în premieră la Timișoara, ulterior și în alte orașe din România. Este vorba despre cartea ,,Naționalizarea rublei - Calea spre libertatea Rusiei’’.
La Timișoara va fi lansată o carte scrisă de Nikolai Staricov în limba română

Cartea,,Naționalizarea rublei — Calea spre liberatea Rusiei'' va fi disponibilă în librăriile din România.

Jurnalista Tatiana Cebotari de la Sputnik Moldova a încercat să afle când va fi lansată această carte și care sunt motivele care au făcut ca aceasta să fie tradusă din limba rusă în limba română, ca ulterior să fie pusă în vânzare în librăriile din România, lucru rar întâlnit în ultimii ani.

Editorul cărții, Bogdan Radu Herzog, a declarat pentru Sputnik că la unul dintre aceste evenimente ar putea fi prezent chiar și autorul cărții, Nikolai Starikov.

,,Cartea explică resorturile ascunse ale istoriei ultimilor 300 de ani, mai precis de la 1694 — momentul înființării "mașinii de tipărit bani", așa cum definește Starikov cercurile financiare care au fondat Banca Angliei'', spune Herzog.

Autor: Tatiana Cebotari 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0