Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariМеждународный аэропорт Кишинева
Международный аэропорт Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Pasagerii și angajații Aeroportului Chișinău au fost evacuați în urma unei alerte cu bombă

CHIȘINĂU, 7 feb — Sputnik. Oamenii legii au evacuat persoanele aflate în Aeroportul Chișinău. Ei verifică informația potrivit căreia la Aeroportul ar fi minat.

”Astăzi, aproximativ la ora 15:30, polițiștii de frontieră din punctul de trecere "Aeroportul Internaţional Chişinău" au primit o scrisoare electronică de la o persoană necunoscută prin care se anunță că aeroportul este minat și se solicită despăgubiri financiare”, a relatat pentru Sputnik Moldova, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

Sala de așteptare a Aeroportului Internațional Chișinău - Sputnik Moldova
Reținută pe aeroport cu aproape 3 milioane de euro cash. Detalii

Angajaţii Poliţiei de Frontieră au anunțat imediat toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate, la fel au fost mobilizate toate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI.

De asemenea, un grup de intervenții, format din ofițerii de investigații și ofițeri de urmărire penală ai Poliției de Frontieră au demarat acțiuni de identificare a persoanei care a semnalat existența bombei.

Toți pasagerii precum și angajații de la Aeroportul Chișinău au fost evacuați din clădirea aeroportului. Câteva curse aeriene întârzie.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0